Xerrada “Els virus de panxa en els infants”



Una vegada més us fem arribar la informació d'una nova xerrada organitzada pel Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) de la Cerdanya, en aquesta ocasió la Dra. Esther Benito,  pediatra, ens proposa una xerrada col·loqui per parlar de la salut dels més petits de la casa.

La xerrada  “Els virus de panxa en els infants” és la següent trobada del 2020 del Cicle de xerrades i tallers d’acompanyament en la criança dirigit a mares, pares, educadors i educadores i  a qualsevol persona que acompanya infants en les edats que comprenen la infància i l’adolescència. En aquesta ocasió, Esther Benito, pediatra, en proposa una xerrada col·loqui per parlar de la Gastroenteritis aguda, què fer i què no davant les passes de mal de panxa dels més petits de la casa.

Xerrada online i amb aforament limitat. Per assistir és imprescindible inscripció prèvia i es passarà link per entrar-hi. Trucar al telèfon 972 14 13 13 de 8,30 a 14,30h o enviar correu electrònic a siscerdanya@gmail.com

Esperem que sigui del vostre interès i/o que en pugueu fer la difusió si penseu que pot ser d'interès a altres persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada