Cartes amb cor Cerdanya

Aquesta és una iniciativa que neix en unes circumstancies molt especials i en uns moments molt difícils per a tothom. Volem que les nenes i nens de totes les escoles de Cerdanya i que les noies i els nois de l’institut de Puigcerdà, des d’infantil fins a cicles formatius, passant per la primària, l’ESO i el batxillerat envieu dibuixos, poemes, vídeos, cartes… als hospitals, CAP i residències d’avis de Cerdanya per a les persones que ara hi ha ingressades i per a tot el nostre increïble personal sanitari.

Ajudem i compartim amb les persones ingressades perquè se’n surtin al més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament.

Ajudem i compartim amb tot el personal sanitari (personal neteja, infermeres, auxiliars d’infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d’imatge, zeladors, metges, administratives i voluntaris) que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda.

Els dibuixos, els escrits, els vídeos, les imatges... ens ajuden a expressar emocions i poden ajudar d’altres persones a expressar-les i a fer que tot aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada.

A continuació us facilitem les adreces de correu electrònic on enviar-ho:

·      Hospital de Cerdanya: info@hcerdanya.eu
·      ABS i residència d’avis de Puigcerdà: cartesdesuport@fhp.cat
·      Residència d’avis de Bellver de Cerdanya: residencia@bellver.org


Fem-ho possible!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada