dimecres, 7 de juny de 2017

Informacions

1. LLIBRES
            El curs vinent la VENDA DE LLIBRES d'Infantil i de 1r i 2n de primària la realitzarà la IMPREMTA CADÍ (Rbla Josep Ma Martí 19, Puigcerdà) com el curs passat. És molt important que aneu a reservar i pagar (mínim un 25% de l'import total) els llibres a aquesta llibreria abans del 10 de Juliol de 2016 si voleu gaudir del màxim descompte per ser socis de l'AMPA (12%: cal presentar resguard de pagament de la quota de l’AMPA)) i tenir els llibres abans de començar el curs vinent. Aquests dies rebreu un full de la Impremta Cadí amb la informació actualitzada i també ho podreu consultar al bloc de l'AMPA. Els alumnes de 3r, 4t i 5è segueixen el programa de reciclatge de llibres que gestiona l’escola com fins ara.
2. TRANSPORT ESCOLAR
            Els pares interessats en el transport dels nens , com cada any, heu de deixar un sobre amb:
  • dades del nen: nom, cognoms, curs que farà, adreça on viu, telèfons i mail de contacte  +  parada on puja al bus +  certificat d'empadronament de l'Ajuntament  + foto del nen tipus carnet  +  3 euros. Tot això a la bústia de l’AMPA, a l’Escola o donar-li a la Juana directament. Els carnets els donarà als nens la Juana a començament de curs.
3. COL.LABORACIÓ PARES (GRUPS DE TREBALL)
            Necessitem pares que col·laborin en l’organització d’activitats, les activitats recaptatòries es faran si tenim ajuda suficient de la resta de pares!! envieu-nos un e-mail si ens podeu donar un cop de mà  en alguns dels grups de treball següents:
·        Sorteig i Calendari de Nadal (preparar els sobres amb les butlletes, control devolucions,..)
·        Venda de manualitats dels nens a la Fira del Cavall
·        Mercadet de roba de 2a mà
·       Xerrades (per a nens i/o pares, proposeu temes que us interessin)
·       Tallers ( realitzades per pares voluntaris)
·       Altres propostes en les quals voldríeu participar
4. EXTRAESCOLARS
            Pel curs vinent intentarem mantenir la graella d’extraescolars d’aquest curs amb algun petit canvi segons la demanda. Les activitats es realitzen des d’octubre a maig. A principis de curs  passarem el calendari actualitzat. El dilluns 12 de juny per la tarda tornarem a oferir  una tarda de presentació d’extraescolars  a l’Escola perquè pugueu conèixer d’aprop les activitats, consultar amb les empreses que les ofereixen i reservar plaça si voleu. Podeu expressar les vostres preferències per tenir-les en compte abans de programar les activitats. Confirmarem el dia i hora per correu, blog, facebook i panells informatius.
5. ACOLLIMENT AUXILIAR CONVERSA
            Sabeu que financem i ajudem en el que podem a mantenir l’activitat de l’Escola de auxiliar de conversa. Si voleu ser família acollidora podeu omplir la  circular específica que ha passat l’Escola o contactar amb nosaltres.
6. CONTACTE AMB  L’AMPA  
http://ampaalfons1.blogspot.com.es        /       ampaalfons1@gmail.com    /       telf: 608355906
            El nostre telèfon està operatiu els dilluns de 16 a 17h durant el curs,  també podeu deixar un missatge de veu o contactar directament amb els membres actuals de l’AMPA.
            Si no rebeu correus de l’AMPA és  important que ens feu arribar els vostre mail  al nostre correu o bústia de l’AMPA.

            Membres de AMPA en actiu:  President: Josep Moyá; Tresorera: Cristina Pujol; Secretària: Thaís Bosch; Vocals:  Àngels Vidal, Silvana Bonet i Imma Belda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada